Back To School: гаджети для навчання

31/08/2020

Я не знаю як це працює, але вже завтра 1 вересня. Літо пройшло швидше, ніж сезон улюбленого серіалу.

Школа та універ по трохи наступають на п’яти і саме час подумати про те як зробити процес навчання максимально комфортним.

Замість банального «купи і буде тобі щастя» пишу просто декілька сітуейшенс, коли гаджети дійсно спростять життя учня та студента. Ну і їх батькам, звісно. :)

Ситуація 1: «Тату, мені потрібна презентація!»

Уявімо елементарну ситуацію, коли твоїй дитині потрібно зробити презентацію якогось шкільного творчого проекту. Бігти до сусіда? Віддавати дитині свій комп‘ютер замість того, щоб спокійно дивитися улюблений серіальчик чи грати в Need For Speed? Ну це вже занадто! :)

Є вихід простіше: купуй своєму учню/учениці власний ПК для навчання. І не потрібно восьми ядер чи пам‘яті у терабайтах. Комп‘ютери для базових функцій із середнього сегменту цілком підійдуть ;)

9C105AB2-8F3F-4433-810D-69BB02E8FFFF.jpeg

Тепер усі по місцям: діти навчаються, батьки — розважаються. Усі задоволені. :)  

Ситуація 2: «Як написати курсач швидше?»

Той, хто писав курсову роботу, знає, що це безкінечні правки, недоспані ночі та море нервів :) Але ж, хеллоу, ситуацію можна виправити зручним ноутбуком ;)

Та й на пари взяти з собою ноут - просто та зручно, погодься.

AE828ED9-27DB-4DC0-B755-1C3FAB47D454.jpeg

Ситуація 3: «А може архітектурний?»

Окей, ти любиш малювати? Мрієш стати дизайнером? Чи, можливо, вступив до архітектурного? Тоді твоя задача — навчитися гарно подавати проект у електронному варіанті. І тут без хорошого планшета точно не обійтися ;)

3152F917-05BA-40C4-8C38-FF10B22FBB6F.jpeg

Повір, робити нотатки, замальовки чи взагалі малювати проекти на графічному планшеті — вдвічі приємніше та швидше, ніж на бумазі. 

 

Ситуація 4: «Щось ми засиділись»

У наш час звичайна ситуація: цілий день за комп‘ютером, руху мінімум, спина вже починає «нити» і так далі. Час змусити себе рухатись більше, народ! Щоб відслідкувати свою активність тобі на допомогу прийде фітнес браслет

1FF8A030-A18E-461B-8770-49A0DAB97A69.jpeg

Кількість кроків, скільки калорій «потрачено», скільки ще потрібно для добової норми — усе це фітнес браслет рахує сам і видає тобі вже готову інфу. Залишається лише «слухати і повинуватись».

Як бонус, крім кращого самопочуття, буде плюс хороший сон та мінус «бочки» на талії.

 

Ситуація 5: "Увімкни світло"


Пишеш чи читаєш при поганому світлі? Не треба таааак. 

Зір — це тобі не волося, яке відросте і не рахунок на мобільному, який завжди можна поповнити :) Тому просто послухай мудру пораду та бережи очі ;)

В якості лайфхаку пропоную просто купити хорошу настільну смарт лампу ;)

C35D78F7-4547-4966-8E95-EF103432C3F4.jpeg

Висновки

So, ще думаєш чи потрібен тобі ПК чи ноут для навчання? Відповідь очевидна. ;) 
 

Повір, з корисними гаджетами і навчатися цікавіше, і "оцінки" будуть вищими. ;)
 

FBDB5C27-DD96-4815-A8AF-A82528FE473E.jpeg
 

Читай також:

Realme Band: у Mi Band новий конкурент?

Xiaomi Mi Computer Glasses: ніякого дискомфорту для очей



 

Читайте також:
Як підключити контролер DualShock 4 чи DualSense до iPhone?
Рівень графіки в іграх для смартфонів та планшетів, як на iOS, так і на Android пристроях дуже виріс. З року в рік ринок мобільного геймінгу тільки зростає, а виробники смартфонів навіть пропонують спеціальні рішення, щоб геймеру були створені всі умови для досягнення високих результатів. Якщо ви к
09/03/2024
OPPO Pad Neo: LTE, екран 2,4К та 4 динаміки Dolby Atmos 
Днями компанія OPPO представила планшет під назвою Pad Neo. На перший погляд, це черговий пристрій з доволі звичним для цього сегменту дизайном, однак в процесі огляду ми виявили достатньо фішок, які точно здивують вас. ДИЗАЙН Pad Neo, як і личить для планшета в 2024 році, має симетричні рамки нав
17/01/2024
Що таке сертифікація TÜV Rheinland і чому вона важлива?
Сертифікація продукції - це важливий процес, який гарантує, що продукція відповідає нормам безпеки та критеріям якості, які базуються на міжнародних стандартах. Великі компанії регулярно перевіряють свою продукцію. Така перевірка і сертифікація зазвичай проводиться сторонніми акредитованими організа
09/01/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?