Anker SoundCore Life Dot 2: навушники без недоліків і автономністю 100 годин

31/12/2020

Навушники від Anker без перебільшення феноменальні. У нас на огляді вже були такі моделі, як Liberty 2 Pro, Liberty Air 2, Life Note і всі вони залишили виключно приємні враження, тому перед оглядом Anker SoundCore Life Dot 2 були певні очікування. Забігаючи наперед скажу, що вони були виправдані і перевищені. У вищезгаданих моделях завжди вражав комплект та коробка, але тут варто розуміти, що це достатньо бюджетна модель. В Україні навушники коштують менше півтори тисячі гривень.

Однак Anker у своєму стилі підготував стильну, якісну коробку і розкішний комплект. В коробці ви знайдете 4 пари змінних амбюшур, а 5-та вже на навушниках та дві пари хрящевих фіксаторів, одна пара вже на навушниках. В комплекті також є кабель для зарядки USB-A-USB Type-C та документація.

Xg8hYccdv2GyOecWqGOmHM82CEiHoXKIXNrqBi5vsr9cTrdVrO7OG3tDzusHh21Zmb-2FlcbkUAyfSyZJyjupVjm2xG577M4jDuM4omrNAXaP6NJHrdcXp8iA-yHP2Y2TugeTyOy

ДИЗАЙН КЕЙСУ

Кожен купує навушники виходячи зі своїх завдань та можливостей, тому оцінка дизайну справа суб’єктивна, але деякі моменти варто відзначити. Кейс виконаний з матового пластику, який не збирає відбитків пальців, а має заокруглені краї, тому його приємно тримати в руках. 

T6llBn-_89Jqn7O9_YShvfQDUWSVQfBgzCwHIPnyS06buYAHvA8CRCG3Y5QnrwXEydj8aTEaYSxpfrHi0KC31IKnyn6uQyGyysWl5vsWTfoldUs5Fmh9RPbBUC_1DRBTTqzUoN3M

На тильній стороні кейсу розташований роз’єм USB Type-C. Варто сказати, що є навушники суттєво більш дорогі і при цьому в них роз’єм MicroUSB, а тут Type-C. Знову лайк для Anker. Кейс достатньо масивний і це можна віднести до недоліків, але його габарити такі не просто так, а завдяки просто фантастичній автономності — 100 годин. Якість збірки кейсу на висоті. Кришка фіксується в положенні 90 градусів. Загалом кейс важить близько 94 грам.

jQsT7dNdcuYiCBwkVboLLgcskdvX30TDTlV2wOcK0zpymXfHdGxA2GsUKOkb3N--WYslAjqcBwYejMEAaeZXkKo966hzwh4L_QgZsl2TwiCGgkaRFM1z2WFZl-EzDAthe4ZGnHsu

ДИЗАЙН НАВУШНИКІВ

Навушники візуально схожі до Samsung Galaxy Buds та Galaxy Buds Plus. Щоправда є і свої фішки. Ви можете одягнути на навушник спеціальний хрящевий фіксатор, який не дасть навушнику випасти з вуха навіть при тривалих фізичних навантаженнях. 

BZg_JILWfqqjEAnW2oMb7Ge360bZL4_jINpF8MUFFjLvtlGR6r-RnLXWZmd1l0N58luqbGdP77aTgAYfsx-HO98rc0ibWv-0utp33e-0K8kp1FiuGrP1ANmah_Fp_aAiOrBwZrnN

Крім того, він легко по формі пристосовується до вушної раковини. Навушники трішки видовжені, щоб глибше сідати у вушний канал, а від того і відмінна пасивна шумоізоляція. На внутрішній стороні навушника є три контакти для заряджання, а на зовнішній логотип Anker SoundCore під яким знаходиться клавіша для керування відтворенням, а поруч неї світловий індикатор.

U-6SeUV8xnOLHVzPfzE627xIv6IodEQvDyUiGMU4Fhx8sOPiesYTJu3qujQLhbS67sSnxLOezDDx2jQ6sVv5hm_S0Lm-ICn2Fy_jAnD5jeEbsnk2FbS2UaOu8KuqTLauOMSeob3_

Навушники мають захист від вологи по стандарту IPX5, тому піт, каплі дощу чи густий туман під час ранкової пробіжки не зашкодять їм. Приємно також те, що навушники можна використовувати окремо один від одного, а не тільки в парі.

dkqXltlgPibnzDdD1EFaYcVwWw87QnV7sQcH9OduOqmqfKPZMvmOmfa_ZwW1hNX3oRll_ng_C84v_e8G-oiB1CmqULBfzLwsMrGfjz-wWiUwcrX8eO-frpZ_L8O1soLo2ECJDPXo

КЕРУВАННЯ

Завдяки тому, що керування здійснюється через механічні клавіші, то повністю виключені випадкові натискання, як це буває у навушниках з сенсорним керуванням. Окрім точності, натискати на фізичні клавіші елементарно приємно. Доступні такі дії:

  • play/pause — одне натискання на будь-який навушник;
  • наступний трек — натиснути і утримувати клавішу на правому навушнику;
  • попередній трек — натиснути і утримувати клавішу на лівому навушнику;
  • голосовий асистент — подвійне натискання на будь-якому навушнику;
  • прийняти виклик/завершити виклик — одне натискання на правий чи лівий навушник;
  • скинути виклик — утримання клавіші протягом 1 секунди на правому чи лівому навушнику;
  • вимкнути навушники — утримання клавіші на правому чи лівому навушнику протягом 8-ми секунд.

35_12.jpg

ЗВУЧАННЯ

Навушники звучать! Так, саме таке було моє перше враження. Тримаючи в голові ціну навушників виникає питання, а чому інші виробники так не можуть? В ціновому діапазоні до 1500 грн. ці навушники стають на перше місце в моєму особистому ТОПі. Тут басовитий звук. Баси не просто “аби було”, а концентровані та пружні. Запас гучності великий. На відмітці 70-80% гучності найбільш комфортно. Ніяких викривлень чи тріску немає ні в поп, ні в рок композиціях.

Навушники мають 8-мм драйвер в кожному навушнику. Є підтримка кодеків SBC (по замовчуванню) та AAC, тому якщо вам смартфон підтримує AAC ви відчуєте всі переваги навушників сповна. Чи відстає звук від зображення наприклад при перегляді відео на YouTube? Трішки, фактично не відчувається.

39_11.jpg

Надзвичайно комфортно спілкуватися в навушниках використовуючи їх, як гарнітуру. Співрозмовник чудово чутиме вас і ви чудово чутимете його, навіть в достатньо шумному середовищі. Звісно вони звучать не еталонно, але якщо зважати на сегмент, то конкурувати з Anker майже нереально.

АВТОНОМНІСТЬ

Час роботи від батареї — головна фішка цих навушників. Від одного заряду навушники можуть працювати близько 8-ми годин і це блискучий показник, а крім того від кейсу ви можете зарядити навушники ще 12-13 разів, що в сумі дає 100 ГОДИН відтворення. Це абсолютна правда. Ви просто забудете про заряджання. При моєму сценарії використання — приблизно 2 години музики в день мені їх вистачить на 50 днів. 50, Карл. Це більше, ніж 1,5 місяця.

26_13.jpg

До усіх переваг автономності додаємо також швидку зарядку — 10-хвилин заряджання дають 1,5 години відтворення музики, а також тут роз’єм USB Type-C. В деяких більш дорогих моделях навушників ще MicroUSB, а тут level.

ВИСНОВКИ

Якщо вас влаштовує дизайн і габарити, то все інше вам точно сподобається, бо це універсальні навушники, які не мають явних недоліків, а переваг цілий вагон. Тут вам і зручне керування за допомогою механічних клавіш, розкішний комплект, басовите та чисте звучання з великим запасом гучності, вологозахист і вушні фіксатори, щоб займатися спортом, а саме головне — автономність 100 годин. Anker, моє шанування. Вам знову вдалося.

 

Читайте також:
Набір ігрових аксесуарів Bloody в стилі Naraka: Bladepoint
Бренд Bloody вже давно зарекомендував себе на ринку ігрових аксесуарів і для більшості геймерів аксесуари від цього бренду давно знайомі, особливо через те, що часто можна спостерігати цілі серії пристроїв створених за мотивами найпопулярніших ігор, для прикладу не так давно Bloody презентували набі
31/03/2024
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Sony WH-CH720N: активне шумозаглушення та 50 годин автономності
Після тривалого часу використання навушників WH-CH720N змушені визнати, що Sony знову втирає носа конкурентам. Домінування Sony на ринку накладних навушників пояснюється дуже якісною збіркою, традиційно потужним звучанням та надзвичайною легкістю конструкції. 1 товарів Великий блок Sony WH-CH720N
06/02/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?