5 причин придбати планшет Xiaomi Mi Pad 2

30/01/2016

Дизайн

Планшет виглядає стильно та сучасно. Так, одразу впадає в око, що дизайнери китайської компанії узяли дуже багато від iPad mini, але це тільки пішло на користь їх пристрою. Дисплей планшета прикриває надійне захисне скло, а задня кришка корпусу виконана з алюмінію. Серед додаткових плюсів відмітимо металічні бічні керівні клавіші та підсвічування сенсорних кнопок екрана.   

Дисплей

Пристрій має крутий IPS-дисплей з діагоналлю 7.9 дюймів та роздільною здатністю 2048×1536 пікселів. Яскравість у нормі, передача кольорів оптимальна, плюс присутнє олеофобне покриття.

Процесор

«Серцем» пристрою є потужний 4-ядерний процесор Intel Atom X5-Z8500 з графікою HD Graphics та тактовою частотою 2.2 ГГц. Планшет видає 75613 у AnTuTu (версія 6.0.1), а цього більше ніж достатньо і для роботи, і для електронних розваг.

Оперативна пам'ять пристрою 2 ГБ, флеш-пам'ять 16/64 ГБ. Ємність акумулятора 6190 мА*год.

Інтерфейс

Робоча платформа пристрою Android 5.1, але вона має специфічну оболонку MIUI 7.1, котра може по-своєму вразити користувача, який ще не стикався з цією китайською прошивкою. В наявності також підтримка бездротових інтерфейсів Wi-Fi 802.11ac та Bluetooth 4.1.

Камери

Планшет може похвалитися основною камерою 8 МП та фронтальною 5 МП. Якість знімків непогана, що є дуже гарною додатковою перевагою пристрою.

Дізнатися актуальну ціну та замовити можна по цьому посиланню.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?