5 причин придбати планшет Samsung Galaxy Tab E SM-T560

31/01/2016

Дизайн

Планшет має приємний на вигляд форм-фактор, виконаний у бізнес-стилі. Комбінація різних кольорів граней та тильної/основної поверхонь тільки додають пристрою солідності. При вазі майже у півкілограма, планшет зручно лежить у руці, та має гарну зчіпку з пальцями, що зумовлено шорсткою поверхнею задньої кришки. Матеріал корпусу – пластик високої якості.

Дисплей

Пристрій має 9.6-дюймовий дисплей, виконаний за фірмовою рідкокристалічною технологією PLS-матриці. Роздільна здатність екрану 1280х800 пікселів. Завдяки такій особливості свого походження, дисплею трошки не вистачає яскравості при сонячній погоді, але дуже широкі кути огляду компенсують цей маленький недолік.     

Процесор

Головним елементом електронної «начинки» планшету є 4-ядерний процесор Spreadtrum SC7730SE з графікою Mali-400 MP та тактовою частотою до 1.3 ГГц. Оперативна пам'ять – 1.5 ГБ. При таких характеристиках не слід чекати, що пристрій без проблем «витягне» потужну сучасну гру, але в іншому зауважень до нього не має.

Флеш-пам'ять планшета 8 ГБ, плюс підтримка карт microSD. Ємність акумулятора пристрою 5000 мА*год.

Інтерфейс

Робочою платформою пристрою є Android 4.4.4 . Планшет підтримує Wi-Fi, Bluetooth та може працювати с декількома додатками одночасно.

Камери

Пристрій має стандартну пару камер: основна 5 МП та фронтальна 2 МП.  

Дізнатися актуальну ціну та замовити можна по цьому посиланню.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?