5 причин придбати планшет Bravis WXi89 3G

28/01/2016

Дизайн

Ця модель є трансформером, тобто може працювати разом з клавіатурою (док-станцією), яка присутня у базовому комплекті. Приємно, що корпус пристрою не складається виключно з пластика – матеріал задньої кришки планшету метал. Оригінальні вставки «під карбон» роблять зовнішній вигляд планшету дуже стильним.

Знімна клавіатура є доволі компактною, з додаткових плюсів можна відзначити таку приємну можливість тачпада, як прокрутка двома пальцями.

Дисплей

Планшет може похвалитися 8.95-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 1280x800 пікселів. Яскравість у нормі, кути огляду широкі – а що ще потрібно від пристрою «бюджетного класу»?  

Процесор

Планшет має суто бюджетну начинку, що, в принципі, не дивно, з оглядом на його ціну. «Серцем» пристрою є 4-ядерний процесор Intel Atom Z3735F з графікою Intel HD Graphics та тактовою частотою 1.83 ГГц. Оперативна пам'ять 1 ГБ, флеш-пам'ять 64 ГБ плюс підтримка карт microSD. Ємність батареї 4800 мА*год.

Інтерфейс

Операційною системою планшету є Windows 10. Окрім наявності Wi-Fi (802.11 b/g/n) та Bluetooth 4.0, пристрій підтримує й 3G, що в рази збільшує його комунікативні можливості.   

Камери

Обидві камери трансформера мають роздільну здатність 2 МП, що є дуже скромним параметром. Але, якщо розглядати пристрій у якості бюджетного ноутбука, за такі гроші, у подібних характеристиках не має нічого несподіваного.  

Дізнатися актуальну ціну та замовити можна по цьому посиланню.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?