5 причин придбати ноутбук DELL Vostro 3558

01/02/2016

Дизайн

Ноутбук може похвалитися оригінальним дизайном та цікавим рішенням щодо захисту корпусу від подряпин. Справа в тому, що конструктори не намагались «розбавити» пластикове «тіло» пристрою металом, вони придумали дещо цікавіше – зробити поверхню корпусу шорсткою. Завдяки такому нетиповому «декору», який присутній не тільки на тильній стороні кришки, а й навколо тачпаду, пристрій отримав більш надійний захист від зовнішнього втручання, ніж його глянцеві колеги.

Дисплей

Американська компанія, знову, вирішила не змінювати собі та оснастила свою оновлену модель широким спектром можливостей для 15.6-дюймого дисплея. В залежності від модифікації, ноутбук може мати як стандартний TN-екран з роздільною здатністю 1366×768 пікселів, так і повноцінний Full HD-варіант.

Процесор

Потужність базового варіанту пристрою будується на 2-ядерному процесорі Intel Core i3-4005U з графікою Intel HD Graphics 4400 та тактовою частотою 1.7 ГГц. Але, завдяки наявності багатьох різних комплектацій у лінійці, користувач може підібрати собі ноутбук навіть з 2-ядерним Intel Core i5-5250U та інтегрованою відеокартою GT 820M 2GB.

Оперативна пам'ять пристрою 4 ГБ, флеш-пам'ять складає 500 ГБ/1 ТБ, в залежності від обраної моделі.   

Інтерфейс

Тут без якихось нововведень – все той самий Linux. Для бездротового зв’язку ноутбук має підтримку Wi-Fi 802.11 b/g/n та Bluetooth 4.0.

Камери

Пристрій оснащений стандартною для багатьох ноутбуків компанії HD-камерою з роздільною здатністю 1 МП.

Дізнатися актуальну ціну та замовити можна по цьому посиланню.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?